Nytaarskoncert_MHE_5edt.jpg

Nytårskoncert 2019 - 13. Januar

Eventen er allerede afholdt

Dato:

søndag 13. jan. 2019 kl. 11:00 - 18:00

Sted:

Musikhuset Esbjerg, Koncertsal

Esbjerg Ensemble inviterer indenfor til en sprudlende og velklingende nytårskoncert

Nytåret er for mange en anledning til at stoppe op for at fejre det forgange år og sige velkommen til det nye. Det vil Esbjerg Ensembles Symfoniorkester gerne være med til, derfor inviteres publikum traditionen tro indenfor til en sprudlende og velklingende nytårskoncert.

Esbjerg Ensembles Symfoniorkester samler i år ensemblets musikere, musikalske kolleger fra nær og fjern og studerende fra Syddansk Musikkonservatorium til nytårskoncerten, der også i år arrangeres i samarbejde med Musikhuset Esbjerg.

Glæd dig til en forrygende nytårskoncert, hvor vi kan glæde os til smukke toner fra Konservatoriets Pigekor Esbjerg, Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor og flotte dansetrin fra Den Kgl. Ballets Talentlinje på Esbjerg Kulturskole.

Koncerten dirigeres af Taavi Oramo. Solister er tenoren Mathias Hedegaard og sopranen Helle Gössler Christensen, som kommer fra Esbjerg. Hun er ved at slå igennem, som det helt store navn herhjemme.

Rabat: Pensionister, studerende og unge under 25 år får rabat på kr. 100,- pr. billet.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 15:30.

Varighed: Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

 


Ved at bruge denne side accepterer du, at vi gemmer cookies i din browser med henblik på at forbedre din brugeroplevelse.

Ok

Søgeresultater: