Sommerkoncert_2018_IMG_5717_edt_web.jpg

Sponsorer

Pigekoret takker varmt følgende fonde og virksomheder, som støtter korets arbejde:

Fadderskabssponsorer

En stor tak til fadderskabssponsorer for trofast opbakning.
Konservatoriets Pigekor sætter stor pris på den anerkendelse og økonomiske støtte, der udmønter sig i form af fadderskabs-sponsorater. Er der interesse for at tegne et fadderskabs-sponsorat, kontakt da:

Sponsor-ansvarlige: Ellen Kristine Viken @send email og Cecilie Hilkjær Leth @send email 

Fadderskab: 1.500 - 4.500 kr/år
Du får 2 stk. billetter til korets årlige sommerkoncert og dit navn/firmanavn på hjemmesiden samt i korets trykte koncertprogrammer.

Sølv Sponsorat: 5.000 - 9.500 kr/år
Som ved fadderskab + 2 stk. billetter til koret årlige julekoncert i Ribe Domkirke i samarbejde med Esbjerg Ensemble og mulighed for at få dit firmalogo på korets hjemmeside.

Guld Sponsorat: 10.000 – 20.000 kr/år
Som ved Sølv Sponsorat + mulighed for at booke koret til et mindre arrangement i løbet af året. Det kan f.eks. være et luciaoptog, en lille julekoncert i din virksomhed, et musikalsk indslag ved et årsmøde eller en privat fest eller…

Du støtter
korets musikalske og kulturelle udvikling, som opnås gennem ugentlige korprøver, undervisning i solosang og hørelære, koncerter, deltagelse i internationale konkurrencer, koncertrejser, samarbejde med forskellige kor og orkestre og meget andet.
Du giver således et vigtigt bidrag til lokale, nationale og internationale kulturoplevelser og til korets udbredelse af glæde gennem sangen.

Søgeresultater: