WCG2024

New Zealand 2024 (World Choir Games)

 

I  juli 2024 skal Konservatoriets Pigekor sammen med 15-20.000 korsangere fra hele verden deltage i  World Choir Games i Auckland, New Zealand. Sidste gang koret deltog i denne prestigefyldte konkurrence var i Syd-Afrika i 2018, hvor de henholdsvis vandt og fik en 2. plads i de to kategorier de deltog i. 

I forlængelse af konkurrencedeltagelsen planlægges en rundrejse i området omkring Auckland med flere koncerter og et kulturprogram for at pigerne skal lære om landets historiske og kulturelle udvikling.

Deltagelse i internationale konkurrencer har altid været en vigtig del af korets virke og udvikling. Det er afgørende for fortsat at kunne opretholde et meget højt musikalsk niveau og derigennem sikre korets fremtid. 

Budgettet for denne rejse er ekstraordinært stort på grund af konkurrencens placering i New Zealand. Udover korets egenindsats gennem koncertvirksomhed og salg af julekalendere etc, har vi til denne rejse derfor meget brug for økonomisk støtte fra både fonde, virksomheder og private med tilknytning til koret. 

Ønsker I at støtte korrejsen til New Zealand tilbyder vi sponsorater til virksomheder og fadderskabssponsorater til privatpersoner. 

Virksomheder som ønsker at støtte rejsen bedes om at udfylde dette skema og sende det til konservatorietspigekor@gmail.com Privatpersoner kan udfylde følgende skema og sende det til samme mailadresse. Læs mere om fadderskabssponsorater her.

Pengene kan overføres til Mobilepay 973573 eller kontonummer 0872-2715988 (Vestjysk Bank)

I kan finde yderligere information i denne brochure, som også findes i en engelsk udgave. 

Koret arrangerer også en støttekoncert for rejsen i Konservatoriets Koncertsal 9. juni (læs mere om koncerten og køb billetter her.

 

 

Søgeresultater: